top of page
DSC00427.jpg

EU PROJECT

NAZIV PROJEKTA: Nove dimenzije zvuka 

 

OPIS PROJEKTA: 

Ovim projektom obuhvaćene su aktivnosti pripreme lansiranja nulte serije inovativnog proizvoda koji će se sastojati od 3 para High End zvučnika i dva seta profesionalnog razglasa (4 basa i 4 satelita). Zahvaljujući jedinstvenoj vlastitoj konstrukciji postići će se 3 puta veći zvučni pritisak iz istog volumena kućišta nego kod proizvoda konkurencije. U projektiranju i izradi koristiti će se najmoderniji računalni alati za modeliranje, simulacije i analize, kao i najmoderniji CNC strojevi za izradu kućišta, odnosno oblikovanje proizvoda.

 

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:

Društvo Focus International će novim tehnološkim iskorakom, provedbom ovog projekta, doprinijeti daljnjem napretku u poslovnom okruženju, povećanju konkurentnosti ulaganjem u inovativne proizvode i praćenjem novih trendova u djelatnosti te zauzimanje većeg tržišnog udjela.

Također, kao rezultat provedbe projekta povećati će se tržišni udio na globalnom tržištu, privući veći broj prestižnih klijenata, a samim time povećati prihod, prihod od izvoza te zaposliti 2 nova djelatnika.

 

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA I IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU:

Ukupna vrijednost projekta: 771.649,24 HRK

Iznos koji sufinancira EU: 533.688,77 HRK

 

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA:

01. studeni 2019. - 31.svibnja 2021. godine

 

KONTAKT OSOBA:

Željka Knežević Medija, direktor

Mail: zeljka@focus-international.eu

 

https://strukturnifondovi.hr  

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

eu.png
bottom of page